Antena Meniu Search
x

Românii au profitat la maximum de ultima zi din minivacanţa de 1 decembrie

La mare căutare au fost centrele SPA şi piscinele. Aici s-au răsfăţat pe măsura ofertelor de nerefuzat, cei mai mulţi dintre turiştii amatori de bălăceală.

Vezi și

La mare căutare au fost centrele SPA şi piscinele. Aici s-au răsfăţat pe măsura ofertelor de nerefuzat, cei mai mulţi dintre turiştii amatori de bălăceală şi de masaj în sezonul rece.

Bălăceala şi multă, multă distracţie. Dar şi relaxare şi răsfăţ... pe cinste. 

În Târgu Mureş, centrele SPA au fost pline ochi de sute de români veniţi din toate colţurile ţării. Au avut şi motive bine întemeiate. 

Ioana Todea, managerul unui centru SPA: "Românii au petrecut foarte frumos la noi. Le-am oferit servicii de relaxare welness and spa, au fost atraşi de centrul spa, masaje, tratamente faciale, corporale, în fiecare seară au avut parte de petrecere la club. Au avut program de dimineaţa şi până seara."

Şi la munte, preferinţele românilor au fost cam aceleaşi. Mulţi dintre ei au dat pârtiile pe distracţia şi relaxarea din parcul acvatic.

Cei mai curajoşi, însă, au preferat bălăceala sub cerul liber, la temperaturi aproape de minus, dar scufundaţi în bazinele cu apă fierbinte.

Spre seară, cu toţii s-au întors spre case. Şi-au încarcat bateriile pentru alte trei săptămâni de muncă, înainte de petrecerea de Crăciun. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Românii au profitat la maximum de ultima zi din minivacanţa de 1 decembrie