Antena Meniu Search
x

Minivacanţa de 1 Decembrie nu a fost stricată de viscolul care s-a abătut asupra staţiunilor montane

Românii care îşi petrec minivacanţa la munte s-au distrat chiar şi în plin viscol. În staţiunile montane, turiştii au ieşit pe pârtii după ospăţul culinar.

Vezi și

Românii care îşi petrec minivacanţa la munte s-au distrat chiar şi în plin viscol. În staţiunile montane, turiştii au ieşit pe pârtii după ospăţul culinar de azi-noapte. S-au încălzit cu vin fiert şi au gustat şi deserturi făcute pe loc în tonete special amenajate. Numai în Harghita, mâncarea nu se termină niciodată. Localnicii s-au întrecut şi azi când au pregătit porcul abia sacrificat. 

La ceaun şi foc de lemne, carnea de porc prinde cel mai bun gust. Iar când aşteptarea devine grea, pofiticioşii gustă din şoriciul stropit cu ţuică fiartă. 

La Predeal, a fost zi de plimbare. Puţini s-au încumetat să schieze în plin viscol şi pe lapoviţă. La baza pârtiilor, s-au organizat sesiuni foto. Şi bătăi cu bulgări de zăpadă. 

150.000 de români şi-au petrecut minivacanţa de 1 Decembrie la munte. Meteorologii anunţă că vremea rea se prelungeşte. Vor fi ploi şi ninsori în aproape toată ţara şi nu e exlcus să apară şi fenomene meteo extreme. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Minivacanţa de 1 Decembrie nu a fost stricată de viscolul care s-a abătut asupra staţiunilor montane