Românii caută mâncare "ca la mama acasă"
Comenzile pentru mâncarea făcută ca la mama acasă au crescut cu 30 la sută. Mulţi au renunţat să mănânce fast food la birou şi caută cele mai bune oferte de catering. Şi nu numai la catering
Comenzile pentru mâncarea făcută ca la mama acasă au crescut cu 30 la sută. Mulţi au renunţat să mănânce fast food la birou şi caută cele mai bune oferte de catering. Şi nu numai la catering
Un meniu ca la mama acasă. Încă de la prima oră, bucătăresele pregătesc masa pentru prânz. Până la ora 9:00, totul trebuie să fie gata.
Meniul de astăzi: CIORBĂ DE CURCAN sau de fasole galbenă şi roşii. Drob cu fasole galbenă, salată cu ton şi surimi, ruladă de purcel pe vanată cu roşie, dar şi vrăbioară. Nu doar mâncarea atrage, ci şi preţurile. O porţie costă cel mult 15 lei. Ca un meniu de la FastFood.
Cererile pentru mâncarea "home made" au crescut cu peste 30% faţă de anul trecut. Şi prăjiturile făcute din ingrediente naturale, după reţetele vechi, sunt la fel de căutate. Afacerile cu mancare ca la mama acasă se vor dezvolta şi mai mult. Specialiştii spun că românul preferă "varza cu ciolan", în loc de hamburger.
Între lipsa timpului şi bucătărie, Chef Sorin Bontea, juratul de la Hell's Kitchen, le recomandă românilor o cale de mijloc: mâncarea sănătoasă, indiferent de unde e cumpărată.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰