Antena Meniu Search
x

Cele mai cautate gadgeturi pentru masini: Iata cat te costa sa iti transformi vehiculul in sala de cinema!

Daca avem tot mai multe functii pe telefoanele mobile, de ce nu le-am putea folosi si in masina? Pentru cateva sute de euro, puteti avea un sistem audio perfomant si un ecran tactil.

Vezi și
In urma cu peste 30 de ani toata lumea privea uluita cum David Hasselhoff vorbea cu masina lui. Iar masina ii raspundea. Acum, asa ceva nu mai surprinde pe nimeni. Cu o simpla comanda vocala, masina executa o serie de comenzi: cauta posturi de radio, apeleaza contacte din agenda telefonului mobil, alege punctul de destinatie.

Pentru cei care nu vor sa piarda nimic din activitatea de pe retelele de socializare, e de ajuns sa conecteze telefonul mobil la computerul de bord al masinii si gata! Sunt on-line!

Alex are alta pasiune: pentru 1.500 de euro el si-a transformat masina intr-o veritabila sala de cinematograf.

Telefoanele inteligente au ridicat mult stacheta. Asa ca acum toti trebuie sa tina pasul. Clientii vor ca aplicatiile si functiile telefoanelor sa fie accesibile si in masina. Asa ca firmele de profil s-au adaptat repede.

Optiunile high tech instalate de producator, din fabrica, pleaca de la 2.000 de euro. Sigur, pretul este mai ridicat, dar asa aveti garantia ca sistemul nu va avea erori!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Cele mai cautate gadgeturi pentru masini: Iata cat te costa sa iti transformi vehiculul in sala de cinema!