Românii fac cumpărăturile necesare de sărbători
În ultimul week-end înainte de Crăciun, românii au ieşit la cumpărături. La cea mai mare căutare a fost carnea de porc pentru friptura de pe masa de sărbătoare
În ultimul week-end înainte de Crăciun, românii au ieşit la cumpărături. La cea mai mare căutare a fost carnea de porc pentru friptura de pe masa de sărbătoare
Cine nu a tăiat porcul de Ignat, a ieşit astăzi la cumpărături în magazine. Iar halele de carne au fost pline încă de la primele ore ale dimineţii.
În halele de carne pulpa de porc se vinde cu 15 lei pe kilogram, fleica şi spata costă 14 lei, iar cârnaţii proaspeţi au preţul de 10 lei pe kilogram. Şi în hipermarketuri a fost astăzi agitaţie, iar oamenii şi-au umplut coşurile şi au format cozi lungi la case.
Pe locul doi, după masa de Crăciun, cea mai importantă pregătire este pomul. Aşa că pieţele cu brazi au fost pline. Preţurile variază, în funcţie de înălţimea bradului între 50 de lei şi 450 de lei.
Aglomerat va fi în pieţe şi în magazine şi în zilele următoare, mai ales că mulţi au lăsat cumpărăturile pe ultima sută de metri.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰