Antena Meniu Search
x

Românii profită de Black Friday

Românii numără orele până la marile reduceri de "Black friday". Aceştia par foarte hotărâţi să profite de fiecare scădere de preţ. Un studiu arată că lista de cumpărături conţine în medie două, chiar trei produse.

Vezi și

 Începem să numărăm orele până la marile reduceri de "Black friday". Iar românii par foarte hotărâţi să profite de fiecare scădere de preţ. Un studiu ne arată că lista de cumpărături a românilor conţine în medie două, chiar trei produse.

După cum arată un studiu, vorbim de mai multe cumpărături decât anul trecut. Primele produse vizate de români sunt televizoare, electrocasnice mici, dar şi telefoane mobile. De pe liste nu lipsesc însă nici maşinile de spălat şi frigiderele. "Vinerea neagră" este deja o tradiţie şi în România. În fiecare an sunt tot mai mulţi cei care vor să profite de produsele oferite la reducere. Ba chiar vorbim şi de mai multe magazine, care se implică în eveniment. În ceea ce priveşte cumpărătorii, potrivit studiului unei companii de cercetare în marketing, anul acesta, 44% dintre românii cu vârsta între 18 şi 65 de ani doresc să cumpere ceva de Black Friday. Faţă de 2012, vorbim de un procentaj de trei ori mai mare. În România, primele tentative 'Black Friday' au apărut acum 5 ani. Iar anul trecut, aproape cinci milioane de români au rotunjit conturile magazinelor, în vinerea neagră, cu peste 300 de milioane de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » Românii profită de Black Friday