Antena Meniu Search
x

Românii s-au înghesuit la concedii de lux în paradisul exotic

O vacanţă cât o garsonieră: 32.000 de euro. În Thailanda, Dubai, Maldive sau Mexic. Suntem prea săraci ca să NU ne permitem o vacanţă de lux.

Vezi și

O explozie de culori, plaje însorite, peisaje care îţi taie răsuflarea. Este un paradis pentru care românii au platit bani grei să-l vadă în preajma sărbătorilor de iarnă. Zeci de mii de euro. Şi au cumpărat tot.

Un cuplu din Capitală a plătit 20 de mii de euro pentru două săptămâni în Mexic. Şi vor avea parte de cele mai bune condiţii.

Pa­chetul include cazare la ho­te­lu­ri de 5 stele, zbor cu avionul la clasa business, transport cu limuzina de la aeroport. Iar în noaptea dintre ani vor avea parte de un adevărat spectacol culinar.

La fel de mult a plătit şi o familie care vrea să îşi petreacă sărbătorile de iarnă în Dubai. Preţul excursiei pentru 3 persoane a fost de 32.000 de euro.

Cei care nu şi-au permis totuşi să plătească o sumă atât de mare au putut opta tot pentru destinaţii de top, dar la preţuri de 5 sau chiar 6 ori mai mici. Peste 200 de persoane au cumpărat bilete de vacanţă cu destinaţia Mauritius, pentru care au plătit 2.400 şi 3.500 de euro.

Pachetul include cazare şi un zbor charter către Mauritius cu plecare pe 27 decembrie şi întoarcere pe 3 ianuarie. Rezervate sunt şi toate biletele către ţara lui Moş Crăciun, Laponia, pentru care s-au plătit între 1.500 şi 2.500 de euro.

Norocul ţine tot cu cei bogaţi, dacă nu au apucat încă să îşi cumpere o vacanţă de lux mai au foarte puţine variante.

O croazieră de două săptămâni în Asia, cu plecare din Singapore pe 21 decembrie. Excursia costă 6 mii de euro.

O altă destinaţie ar putea fi New York. 2.500 de euro pentru o săpămână. În preţ este inclus biletul de avion şi cazarea la un hotel de 4 stele. Distracţia este şi ea, inclusă în preţ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Românii s-au înghesuit la concedii de lux în paradisul exotic