Antena Meniu Search
x

Românii se îndatorează de sărbători

Anul asta Moş Nicolae a venit în acelaşi timp cu Moş Crăciun. De fapt Moş Crăciun a venit pentru unii înainte de moş Nicolae, pentru cei care doresc un credit.

Vezi și

 Anul asta Moş Nicolae a venit în acelaşi timp cu Moş Crăciun. De fapt Moş Crăciun a venit pentru unii înainte de moş Nicolae, pentru cei care doresc un credit. Băncile se întrec în promoţii la credite - comisioane zero, dobânzi mici sau vouchere generoase. Toate pot fi folosite pentru cadouri sau vacanţe. Trebuie să fiţi atenţi, însă, la sumele împrumutate. După sărbători, vine nota de plată.

În luna cadourilor, unele bănci vând credite sau carduri de cumpărături şi cu intra scris 50% mai mult faţă de restul anului. Explicaţia este simplă: românilor le plac cumpărăturile şi vor sărbători îmbleşugate şi fără griji.

Asta pentru că ispita este mare. Alte bănci oferă credite care pot fi utilizate pentru vancaţa de Revelion. intra carton Cu 5000 de euro, valoarea medie a unui credit de nevoi personale, orice familie poate petrece căteva zile la munte. Distracţia se plăteşte după sărbători. Timp de 5 ani, cu 400 de lei pe lună.

În luna decembrie, unele bănci practică comision anual de administrare în primul an de la emiterea cardului de credit. Alte instituţii bancare oferă clienţilor câte un voucher de 1000 de lei, pe care îi pot folosi în magazinele de electrocasnice, dacă recomandă un prieten.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Românii se îndatorează de sărbători