Antena Meniu Search
x

Românii stau la coadă pentru a plăti taxele și impozitele

În ultima zi din starea de urgenţă, românii au ieşit la bancă. Pentru că în interior se intră pe rând, afară s-au format imediat cozi.

de Redactia Observator

la 15.05.2020, 12:16

Vezi și
  • Oamenii vor trece printr-o poartă cu dezinfectant.
  • În această perioadă, activitatea s-a mutat în online.

De luni, aceleaşi cozi am putea să le vedem şi în faţa direcţiilor de taxe şi impozite, care se pregătesc de redeschidere. În Sectorul 1 din Bucureşti, oamenii vor trece printr-o poartă cu dezinfectant.

Dan Tudorache, primarul Sectorului 1: Cetăţenii care vin să-şi plătească taxele în această zonă, trec prin această poartă, sunt dezinfectaţi, este un coleg de-al meu care-i ia temperatura. Dacă are sub 37,5 intră şi-şi rezolvă problemele, dacă are peste 37,5 este îndrumat către medicul de familie.

În timpul stării de urgenţă, toată activitatea s-a mutat în online.

Georgiana Ciobotaru Iordan, consilier taxe şi impozite: Nu avem deloc emoţii, îi aşteptăm, suntem pregătite pentru a primi publicul, avem echipament de protecţie. Pentru autorizaţii de construire, de funcţionare, la autoritate tutelară, diferite probleme.

Tot de luni se deschid Serviciile de Paşapoarte, dar şi cele de Permise şi Înmatriculări.

Cms. Rodica Popescu, purtător de cuvânt Permise şi Înamtriculări: Estimăm o creştere a solicitărilor pe linie de înmatriculări odată cu relaxarea măsurilor impuse de starea de urgenţă. Activităţile se vor soluţiona doar în baza programărilor online, accesibile pe site-ul instituţiei noastre www.drpciv.ro.

Oamenii au început să vină de azi la casele de pensii în speranţa că vor găsi deschis. Totuşi, autorităţile ne recomandă să nu ne înghesuim la ghişee din primele zile de libertate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Românii stau la coadă pentru a plăti taxele și impozitele