Antena Meniu Search
x

George Enescu aduce României mai mulţi turişti decât alte branduri de ţară într-un an întreg

15.000 de străini ne-au vizitat în cele trei săptămâni de Festival, special pentru Festivalul George Enescu.

Vezi și

15.000 de străini ne-au vizitat în cele trei săptămâni de Festival, special pentru asta. Mulţi dintre ei şi-au cumpărat pachete care cuprind zborul, abonamentul la festival, dar şi cazarea la hotel. Iar asta, pentru turismul nostru e o mină de aur. La fel şi pentru imaginea noastră în lume.

În cele trei săptămâni de festival, George Enescu a adus în ţara noastră peste 3000 dintre cei mai importanţi artişti ai momentului şi cele mai mari orchestre ale lumii. Au fost peste 80 de evenimente. Şi toate s-au ţinut cu sălile pline. Nici nu e de mirare. Pentru melomani e o ocazie unică. În loc să-i vâneze pe preferaţii lor, în tot atâtea locaţii, şi să plătească pentru fiecare în parte, este mult mai avantajos să-i vadă unul după altul, seară după seară, într-un singur oraş. 

Cererea este atât de mare, încât multe dintre bilete sunt epuizate în doar 3 minute de la momentul la care sunt puse în vânzare. Şi nu vă gândiţi că sunt puţine. Anul acesta, s-au dat peste 100.000. Au ajuns în toată lumea. Agenţiile de turism s-au mulat perfect pe cerere, cu o ofertă pe măsură. Au pregătit pachete speciale pentru acest eveniment care cuprind abonamentul la festival, cazare... chiar şi croaziere pe Dunăre. 

Festivalul s-a încheiat aseară, cu o seară de gală oferită de Orchestra Regală din Amsterdam şi violonistul român Liviu Prunaru ca solist.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » George Enescu aduce României mai mulţi turişti decât alte branduri de ţară într-un an întreg