Antena Meniu Search
x

Românul lui Bill Gates, campion al digitalizării

Un român l-a convins pe Bill Gates să-i dea 27 de milioane de dolari pentru bibliotecile din România. Cu ei, Andrei Baran a ajutat mii de sate româneşti să intre în lumea tehnologiei. Acesta este doar unul dintre proiectele lui de succes

Vezi și

Un român l-a convins pe Bill Gates să-i dea 27 de milioane de dolari pentru bibliotecile din România. Cu ei, Andrei Baran a ajutat mii de sate româneşti să intre în lumea tehnologiei. Iar acesta este doar unul dintre proiectele lui de succes

Paul s-a născut în America dar a simţit că locul lui este aici, unde a trăit şi tatăl lui. Acum 15 ani a venit pentru prima dată să-şi cunoască bunicii. Şi-a făcut aici o familie şi a început să se gândească la viitor.

Paul a gândit strategii de dezvoltare pentru România iar ideile sale revoluţionare i-au plăcut creatorului imperiului Microsoft.

În semn de mulţumire, Paul a primit titlul de campion digital al României. Rolul lui este să menţină legături cu Comisia Europeană şi să aducă bani pentru ţara noastră. Din păcate pentru noi, străinii i-au recunoscut şi ei meritele şi l-au chemat să dezvolte alte proiecte în Asia şi Africa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Românul lui Bill Gates, campion al digitalizării