Antena Meniu Search
x

Roxana Lupu, "regina" româncă de la Londra. Actrița cu ochi verzi din Focșani a ales străinătatea pentru o viață mai bună

Roxana Lupu, una dintre cele mai apreciate actriţe contemporane, este prima care interpretează rolul Reginei Maria, întregitoarea sau mama răniţilor. Actriţa simte româneşte, dar trăieşte departe de România.

Vezi și
  • Roxana este unul dintre milioanele de români care au ales străinătatea pentru o viaţă mai bună. 
  • Actrița din Focșani îi îndeamnă pe români să nu-și jignească țara.

Roxana Lupu, stabilită la Londra, a vorbit pentru Observator despre unitate şi patriotism, valorile tuturor inimilor nobile.

Rolurile de Regină s-au potrivit ca o mănuşă

"Never disrespect your country again! Nu îţi necinsti ţara! Ţara ta nu inseamna nişte conducători sau nişte drumuri neasfaltate. Ţara inseamna mult mai mult decat atât", mărturiseşte Roxana Lupu

O poveste cât o istorie. Regina Maria şi România Unită. Şi un rol cât o viaţă. 

Reporter: Alteță sau Roxana? 

Roxana Lupu: "Sunt un om destul de normal, sa zic asa, nu am apucaturi regale. Prefer sa las rolurile pentru camera sau scena".

Roxana Lupu nu e de viţă nobilă, dar actriţa cu ochi verzi, din Focşani, a jucat două regine - Regina Maria a României şi Regina Elisabeta a doua a Marii Britanii. 

Roxana Lupu: "Cele doua regine sunt extrem de diferite. Regina Maria a fost o regina totală, total atipica. Foarte implicata in problemele tarii si care a facut lucruri total iesite din protocol.

Cea mai grea misiune a ei a fost sa creada mai ales in timupl razboiului. Ca tara va fi cum a fost ulterior si ca Romania va iesi triumfatoare din razboi. Chiar cred ca a fost o binecuvantare pentru noi Regina Maria".

Roxana a plecat din România pentru o viață mai bună

În viaţa reală, Roxana este unul dintre milioanele de români care au ales străinătatea pentru o viaţă mai bună. 

Roxana Lupu: "Am descoperit ca Londra ar putea sa ma dezvolte din foarte multe puncte de vedere, ceea ce s-a si intamplat. Nu m-a asteptat nimeni cu usa deschisa in Londra, nici cu joburi, am muncit, efectiv, pentru tot si sunt foarte recunoscatoare pentru ca am invatat o umilinta sanatoasa in privinta multor aspecte.

Avem o inteligenta, o naturalete, o autenticitate care sa stiti ca lipseste foarte multor popoare. Îmi iubesc ţara foarte mult".

Iar îndemnul ei pentru toţi românii, spus cu mândrie regală, este unul singur: 

"Nu iti jigni tara mi se pare esential daca vrei sa fii respectat!".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri sociale » Roxana Lupu, "regina" româncă de la Londra. Actrița cu ochi verzi din Focșani a ales străinătatea pentru o viață mai bună