Antena Meniu Search
x

Rudele afaceristului Abel Apostol, pazite de patrule de politie

De teama eventualilor complici in asasinarea afaceristului Abel Apostol, rudele barbatului si-au luat masuri de protectie.

Vezi și

Sunt din ce in ce mai ingrozite de cele intamplate, asta desi patrule de politie le supravegheaza locuintele. La doua saptamani de la disparitia afaceristului, procurorii se grabesc in adunarea probelor care sa ii duca la locul in care trupul ar fi fost ingropat.

Rudele se tem, mai ales ca ipoteza complicilor capata tot mai mult contur. Cert este ca anchetatorii au dispus ca unii membri familiei sa fie paziti de patrule de politie. Pana acum, principala proba in dosarul penal, cadavrul, nu a fost gasit, iar procurorii, dar si rudele lui Abel iau in calcul ca agresorul sa se fi folosit de complici in stergerea urmelor.

Procurorii cauta cu disperare indicii care le-ar putea confirma banuielile, cele potrivit carora asociatul lui Abel Apostol ar fi criminalul. I-ar putea ajuta expertiza ADN a petelor de sange gasite pe gresia restaurantului.

Un lucru este clar. Daca anchetatorii nu reusesc sa adune probe noi sau sa gaseasca trupul omului de afaceri, suspectul principal ar putea fi eliberat dupa cele 29 de zile de arest preventiv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Rudele afaceristului Abel Apostol, pazite de patrule de politie