Antena Meniu Search
x

Rudele Loredanei Tiron, tânără de 21 de ani omorâtă anul trecut în Italia, suferă din nou

Au aflat de pedeapsa de un an şi şase luni de închisoare, dată instructorului de schi care a lovit-o cu maşina şi a fugit de la locul accidentului. Spun că e prea mică, mai ales că organele Loredanei au salvat patru vieţi. Părinţii ei sunt pregătiţi să ceară o pedeapsă mai dură, la CEDO.

Vezi și

 Rudele Loredanei Tiron, tânără de 21 de ani omorâtă anul trecut în Italia, suferă din nou. Au aflat de pedeapsa de un an şi şase luni de închisoare, dată instructorului de schi care a lovit-o cu maşina şi a fugit de la locul accidentului. Spun că e prea mică, mai ales că organele Loredanei au salvat patru vieţi. Părinţii ei sunt pregătiţi să ceară o pedeapsă mai dură, la CEDO.

Sentinţa în cazul Loredanei a venit la un de la accidentul în care şi-a pierdut viaţa. Acasă, în judeţul Galaţi, bunica îi îngrijeşte mormântul.

La două săptămâni după moartea Loredanei, bunica ei şi-a îngropat şi soţul. Bătrânul s-ar fi îmbolnăvit de supărare.

În cele 12 luni în care rudele Loredanei au aşteptat sentinţa, Aldo Valmassoi, instructorul de schi care a lovit-o si a fugit de la locul accidentului, s-a bucurat de aventuri. O atestă imaginile postate pe profilul său de facebook. Sentinţa i-a surprins şi pe italieni. Mai ales că după moarte, părinţii Loredanei au fost de acord să-i doneze organele, care au salvat patru vieţi.

Părinţii Loredanei sunt în continuare în Italia. Nu au cerut niciun fel de despăbugiri la proces, dar acum vor o pedeapsă aspră pentru tânărul care le-a omorât fiica. Au de gând să atace sentinţa de un an şi şase luni de închisoare la Curtea Europeană a Drepturilor Omului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Rudele Loredanei Tiron, tânără de 21 de ani omorâtă anul trecut în Italia, suferă din nou