Antena Meniu Search
x

Rugăciuni şi ajutor, pentru copila rănită în explozia din Medgidia!

Colegii fetiţei de opt ani care locuia în apartamentul distrus de foc se roagă pentru salvarea ei. Părinţii lor strâng bani ca s-o ajute. Şi fata, şi tatăl ei sunt în continuare în stare gravă, la Bucureşti. Între timp, vecinii au început să-şi monteze uşile şi geamurile.

Vezi și

 Este prietena lor, colegă de bancă şi de joacă. Copiii ştiu că Laura suferă cumplit, pe un pat de spital, după ce tatăl ei a aruncat în aer tot blocul. O ajută în felul lor. Îi desenează inimioare şi îi scriu mesaje de încurajare.

Viaţa fetiţei de opt ani e în mâinile medicilor din Bucureşti. Are arsuri pe tot trupul. Tatăl ei, cel care a manevrat buteliile înainte de deflagraţie, e în stare şi mai gravă.

Apartamentul lor e distrus. Nu mai au nimic, decât viaţa. Şi şansele sunt tot mai mici. Ceilalţi părinţi au început să strângă bani ca să îi ajute.

Au trecut două zile de când o explozie, urmată de un incendiu puternic, a devastat blocul din Medgidia. Proprietarii apartamentelor afectate au primit uşi noi.

În timp ce unii se pregătesc de o nouă viaţă, câţiva oameni aduc în scară un sicriu. Deflagraţia i-ar fi grăbit sfârşitul unei bătrâne.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Rugăciuni şi ajutor, pentru copila rănită în explozia din Medgidia!