Antena Meniu Search
x
LIVE

Un tânăr din Braşov transformă remorci pentru cai în rulote pentru mâncare (Video)

O pasiune inedită s-a transformat într-o afacere profitabilă pentru un tânăr din Braşov. Recondiţionează remorci pentru transportul cailor şi le transformă în rulote pentru mâncare.

De Redactia Observator la 12.06.2020, 17:15
Vezi și
  • O astfel de remorcă ajunge să coste între 8.000 și 12.000 de euro.
  • Marian a pornit afacerea de nevoia de spaţiu pentru cafeneaua lui.

Le închiriază apoi sau le vinde celor care vor să meargă la evenimente şi caută ceva special cu care să atragă atenţia clienţilor.

De doi ani de zile, în atelier, remorcile cu care sunt transportaţi tradiţional caii sunt transformate în restaurante, cafenele sau chiar baruri pe 4 roţi.

Marian Munteanu, antreprenor: Cred ca suntem singurii din tara care facem asa ceva, oamenii se asteapta sa iasa cai din ele, in momentul in care o parchez si o deschid raman uimiti. Ca si timp de productie ajunge cam la o luna, aproximativ o luna, depinde foarte mult de stadiul in care este ea.

Cu răbdare şi imaginaţie, interiorul capătă o nouă viaţă. Iar exteriorul, o culoare atractivă.

Marian, cel care face magia, a pornit afacerea de la propria nevoie de a găsi un spaţiu ieftin pentru cafeneaua lui.

Aşa i-a venit ideea să transforme rulotele de cai în food truckuri. A renunţat la cafenea, dar a rămas cu o afacere care îi umple şi timpul, şi buzunarul.

Marian Munteanu, antreprenor: Ea poate fi o afacere mobila cat si pentru oameni de afaceri, oameni care au deja o afacere in domeniul ospitalitatii

Mihai Fetcu – antreprenor: Oamenii sunt foarte suprinsi poentru ca ei se asteapta sa fie un cal in el si cand vad ca deschidem si de aceea am si decis sa investim in asta pentru factorul diferentiator.

O astfel de remorcă ajunge să coste între 8.000 și 12.000 de euro, în funcție de dotările pe care le are.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Un tânăr din Braşov transformă remorci pentru cai în rulote pentru mâncare (Video)