Antena Meniu Search
x

Abia a trecut Crăciunul şi a început nebunia cumpărăturilor de Anul Nou

După masa de Crăciun, românii sunt pregătiţi pentru un nou dezmăţ gastronomic!

Vezi și

După masa de Crăciun, românii sunt pregătiţi pentru un nou dezmăţ gastronomic! Aşa că au umplut iarăşi marile magazine, înarmaţi cu liste, răbdare şi unii chiar cu salariul pe o lună. Porcul e din nou vedetă, dar de pe masă nu vor lipsi, în noaptea dintre ani, nici specialităţile din peşte sau curcan, vinurile scumpe şi şampania fină.

Cu un ochi de expert, acest tată de familie inspectează fiecare halcă de carne. A venit în Obor cu o misiune clară: "Avem un buget alocat pentru cumpăraturi, de vreo 15-20 de milioane. O singură dată este Revelionul, o singură dată este Crăciunul."

Aşa că puţini se mai uită la bani, atunci când aleg meniul pentru noaptea dintre ani. În prag de Revelion, listele sunt lungi şi coşurile pline. 

Pierdut printre muşteriii care planifică masa de Anul Nou, acest tânăr a ales doar câteva copane. Revelionul îl va face la restaurant, iar motivul este înduioşător: "Nu vreau să chinui mama. Că eu nu sunt bucatar şi trebuie să pun mama la treabă, soţia."

Şi cei care vor întâmpina noul an în deplasare îşi fac provizii serioase. Şampania, vinul şi baxurile cu sucuri sunt primele pe lista de cumpărături. 

De Crăciun, românii au bătut deja recordul la cumpărături: într-o singură zi, au lăsat într-un singur hipermarket peste cinci milioane de euro. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Abia a trecut Crăciunul şi a început nebunia cumpărăturilor de Anul Nou