Antena Meniu Search
x

S-a demonstrat! Copiii care folosesc telefoanele mobile sunt mai puţin sociabili

Conform unui studiu recent, copiii care folosesc în exces telefoanele mobile dezvoltă probleme de relaţionare cu cei din jur

Organizaţia Halifax Insurance Digital Home Index a realizat o cercetare care a dovedit că gadget-urile sunt periculoase pentru copii!

În cadrul studiului au participat peste 2.000 de persoane, părinţi şi copii, conform Daily Mail. O treime dintre copiii şi adolescenţii cu vârsta de până la 17 ani îşi verifică mesajele de pe telefonul mobil de câteva ori pe oră, iar aproape două treimi dintre aceştia folosesc aceste dispozitive în pat, înainte de a merge la culcare. De asemenea, foarte mulţi dintre cei chestionaţi au răspuns că folosesc tehnologia pentru a relaţiona chiar şi cu cei din casă, lucru foarte grav, aşa cum spun psihologii.

Deşi tehnologia modernă face parte din viaţa noastră, specialiştii ne avertizează cu privire la timpul pe care ni-l petrecem astfel. Părinţii trebuie să se adapteze unui climat de comunicare diferit şi să depună eforturi pentru a asigura conversaţii deschise şi interesante cu copiii lor, care au crescut cu mesageria instant şi reţelele sociale.

Foto: Hepta

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » S-a demonstrat! Copiii care folosesc telefoanele mobile sunt mai puţin sociabili