Antena Meniu Search
x

S-a întors în țară să-și caute fetița dispărută de două săptămâni

Speranţe, rugăciuni, căutări şi lacrimi. Aşa au trecut ultimele două săptămâni pentru rudele copilei dispărute de pe o bancă. Tatăl ei s-a întors disperat din Germania să îşi găsească fetiţa de cinci ani.

Vezi și

 Are numele ei tatuat pe mână. Claudia e însă de negăsit. Jandarmii au căutat-o neîncetat. Iar poliţiştii nu au încă nici o pistă. Familia speră ca fata să apară teafără, acasă, până în noaptea Învierii.

O familie o aşteaptă, în lacrimi, pe fetiţa cu ochi mari să se întoarcă la casa lor umilă. Claudia a dispărut de două săptămâni. Bunica ţine în mână, cu grijă, o poză decupată şi înrămată.

Tatăl Claudiei a aflat, de la mii de kilometri distanţă, că fiica lui de cinci ani s-a evaporat ca şi cum n-ar fi existat niciodată. Era departe, în Germania, dar a plecat acolo să vândă ziare tocmai pentru copiii lui. Ţine la ei atât de mult încât şi-a tatuat numele lor pe mână.

Trupe de jandarmi au căutat-o pe fetiţă unde au văzut cu ochii. În pădure, în curţile oamenilor, în grajduri, în şanţuri. Au măturat câmpurile şi i-au strigat numele.

Dar nu a răspuns nimeni. Fiecare clipă care se scurge hrăneşte teama cea mai mare. Că ar fi păţit ceva rău. Dar bunica îşi păstrează încă speranţa şi credinţa.

Claudia a plecat acum două săptămâni cu un unchi, într-un sat vecin, pentru ceva de mâncare. S-a aşezat pe o bancă, în faţa unei case, şi apoi n-a mai văzut-o nimeni.

Era îmbrăcată într-o geacă roşie şi blugi. Are un metru înălţime şi părul tuns scurt. Vorbeşte cu greu, dar dacă strigă "ajutor", trebuie salvată. Cine o vede e rugat să anunţe la 112.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » S-a întors în țară să-și caute fetița dispărută de două săptămâni