Antena Meniu Search
x

Sailing, un nou mod de a petrece o zi pe mare

Vacanţa pe litoralul românesc nu trebuie să se rezume la plajă, înotat în mare, mers în cluburi şi restaurante. O variantă ar fi învăţarea de sporturi extreme, care pot fi practicate doar pe apă. Cum ar fi sailingul. Mai nou, turiştii sunt tot mai încântaţi de acest mod de a petrece o zi pe mare.

de Redactia Observator

la 19.08.2019, 17:15

Vezi și

Vacanţa pe litoralul românesc nu trebuie să se rezume la plajă, înotat în mare, mers în cluburi şi restaurante. O variantă ar fi învăţarea de sporturi extreme, care pot fi practicate doar pe apă. Cum ar fi sailingul. Mai nou, turiştii sunt tot mai încântaţi de acest mod de a petrece o zi pe mare.

Departe de forfota oraşului, înconjuraţi de ape, doar fâşia de uscat de la orizont ne mai aduce cu picioarele pe pământ. În largul mării, la apus, piesajul pare desprins din Paradis.

Pe mare, timpul nu se mai grăbeşte. Toate grijile au rămas la mal. O spune Cristi Uncescu, pentru care sailingul a devenit un mod de viaţă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La final de săptămână evadează din aglomeraţia Bucureştiului. Iar când nu participă la competiţii, el şi pritenii săi se urcă pe velier şi lasă pânzele să-i poarte în larg.

În mijlocul mării, plimbarea se transformă într-o petrecere în toată regula. Tinerii cântă la chitară, dansează pe punte, iar, când atmosfera se încinge o baie merge cel mai bine.

La final de zi, aventura pe mare devine o amintire pentru toată viaţa. Închirierea unui velier pentru toată ziua costă 500 de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Sailing, un nou mod de a petrece o zi pe mare