Antena Meniu Search
x

„Mare respect! A fost îngerul lui!” Val de aprecieri pentru bărbatul care i-a făcut masaj cardiac motociclistului din Oradea - Foto

Bărbatul care a intervenit și i-a făcut masaj cardiac motociclistului accidentat la Oradea, la scurt timp după ce a intrat în stop cardio-respirator, este acum catalogat drept ”înger” de martorii evenimentului.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 16.05.2020, 09:58

  • Motociclistul e în stare critică după ce a fost spulberat de o Dacia 1310, la Oradea.
  • Motociclistului i s-a făcut masaj cardiac la fața locului de către un șofer care a oprit la vederea accidentului.

Un martor la cumplitul accident povestește, într-o postare pe grupul de Facebook Infotrafic Bihor că, fără să stea pe gânduri, salvatorul a oprit mașina în care se afla și i-a acordat motociclistului primul ajutor.

"Nu ştiu cine este acest om! Dar ştiu că azi, a fost ÎNGERUL pentru motociclistul de pe B-dul Ştefan cel Mare! A apărut la 10-15 secunde de când motociclistul a încetat să mai respire şi i-a făcut masaj cardiac, motociclistul începând să respire! Cred că merită aprecierea tuturor! Din partea mea, MARE RESPECT!!! Felicitări!!!", a scris internautul Florin Stenic.

Bărbatul care a făcut masaj cardiac motociclistului accidentat la Oradea

Ulterior, el a povestit pentru ebihoreanul.ro că bărbatul care i-a făcut masaj cardiac motociclistului i-ar fi spus că este asistent medical.

"S-a oprit cu maşina, în momentul în care motociclistul a făcut stopul respirator, a venit şi a întrebat: «cine vrea mănuşi să mă ajute să-i oferim primul ajutor?». O doamnă s-a oferit, a şi primit mănuşile! Eu l-am întrebat dacă este cadru medical. «Sunt asistent!», a răspuns, şi l-am ajutat, la numărătoarea lui, să-l întoarcem pe spate şi el a început să-i facă masaj cardio! Cam în 60-90 secunde a început motociclistul să respire. O doamnă mai în vârstă (probabil din maşină cu el) a adus un tub ca să-l întubeze! Şi cam la 2-3 minute a ajuns şi ambulanţa SMURD", a povestit Florin Stenic.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » „Mare respect! A fost îngerul lui!” Val de aprecieri pentru bărbatul care i-a făcut masaj cardiac motociclistului din Oradea - Foto