Antena Meniu Search
x

Şase moduri GARANTATE prin care îţi poţi STÂRNI iubita

Pentru o femeie nu este întotdeauna uşor să aibă chef de sex. De aceea noi îţi prezentăm şase trucuri prin care poţi creşte dorinţa sexuală a partenerei tale.

Pentru o femeie nu este întotdeauna uşor să aibă chef de sex. De aceea noi îţi prezentăm şase trucuri prin care poţi creşte dorinţa sexuală a partenerei tale.

1. Lasă-ţi barbă

Potrivit unui studiu publicat recent, o barbă nerasă de zece zile este extrem de sexy.

2. Las-o să doarmă mai mult

Pe acelaşi subiect

Potrivit unor cercetători, care au studiat obiceiourile de somn a peste 170 de femei, cele care au dormit mai mult, s-au simţit mai dornice de sex a doua zi. 

De fapt, femeile aflate într-o relaţiei şi care au parte de o oră în plus de somn, faţă de numărul normal de ore dormite, au şanse cu 14% mai mari să facă sex a doua zi.

3. Luaţi o pauză

Potrivit unui studiu, care a comparat relaţiile la distanţă cu cele în care partenerii sunt din acelaşi oraş, "distanţa mai mare predispune la mai multă intimitate,comunicare şi satisfacţie în cadrul relaţiei".

Citeşte şi: MOARTE CUMPLITĂ! O mamă şi-a OTRĂVIT fiica de 9 ani, apoi a ars-o de vie. Totul, ca să se răzbune pe tatăl copilei (VIDEO)

4. Fă plinul la maşină

Ştim, sună ciudat, dar, potrivit unui sondaj de opinie, femeile sunt excitate de mirosul de benzină. Alte mirosuri cu efecte asemănătoare sunt cel de pielărie, vopsea sau tuş de imprimantă.

5. Fii puţin înfumurat

Potrivit unui sondaj despre speed-dating, bărbaţii cei mai obsedaţi de sine au avut cele mai multe partenere sexuale. Datele arată, de asemenea, că tipii cu o "latură întunecată" a personalităţii, care suferă incluisv de narcisism, machiavelism şi psihopatie, au făcut sex mai des.

Citeşte şiO mamă din Argeș a fost UCISĂ de fostul iubit, chiar SUB OCHII COPIILOR! Imagini cu puternic impact emoţional

6. Fă-o să râdă

Potrivit studiilor, să faci o femeie să râdă, este cheia succesului. Cercetătorii francezi au descoperit că, într-un grup, bărbaţii care spun bancuri au şanse mai mari să li se ceară numărul de telefon de către femeile care au auzit bancurile.

Citeşte şiDETALII CUTREMURĂTOARE în cazul bebeluşilor găsiţi morţi în uscătoria unui bloc din Bistriţa-Năsăud! Anchetatorii înaintează o IPOTEZĂ ŞOCANTĂ (VIDEO)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Şase moduri GARANTATE prin care îţi poţi STÂRNI iubita