Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tragedie la scăldat! Doi tineri din Bacău s-au înecat în Siret, ţinându-se de mână

Doi tineri din Bacău s-au înecat în Siret, ţinându-se de mână, chiar în ziua în care s-au cunoscut! Dănuţ era prieten cu fratele Loredanei şi, împreună cu alţi amici, au hotărât să meargă la scăldat.

de Redactia Observator

la 21.08.2017 , 21:54

Doi tineri din Bacău s-au înecat în Siret, ţinându-se de mână, chiar în ziua în care s-au cunoscut! Dănuţ era prieten cu fratele Loredanei şi, împreună cu alţi amici, au hotărât să meargă la scăldat.

Dănuţ avea 23 de ani, iar Loredana 16. Au fost fotografiaţi cu câteva minute înainte să dispară în apele Siretului. Erau îmbrăţişaţi şi fericiţi. Se ştiau de doar câteva ore şi se bucurau de ieşirea cu prietenii. Au intrat în apă împreună dar la un moment dat Loredana a strigat după ajutor.

Ea a ţipat, dar celălalt nu ştiu, el a zis că nu ştie să înoate. Nici soră mea nu ştia să înoate. Doar le-am zis că e apa mare, să stea şi i-a luat, mărturiseşte fratele Loredanei.

Vezi și

Unul dintre prieteni a încercat să îi salveze.

Daniel, prieten:

Am încercat s-o scot pe ea, ea a dat din picioare. El mi-a dat cu pietroiul peste mână şi m-a tras de cap la fund. Ea n-a mai ieşit deloc, el a ieşit o dată la suprafaţă şi atât.

Unul dintre prieteni a intrat să-i scoată la mal, dar nu a putut să-i tragă pe amândoi. În vâltoare, Daniel chiar l-a lovit pe salvator. În scurt timp el şi adolescenta de 16 ani au dispărut în apă.

Daniel, prieten:

Sunt traumatizat, să vezi două persoane că se îneacă şi mor în faţa ta...

Andrei Roșu, amic al Loredanei:

Fata când s-a înecat am văzut doar părul şi cu mâinile şi băiatul era cu capul la suprafaţă, a încercat să se salveze şi s-a dus şi el la fund.

La faţa locului au ajuns pompierii şi scafandrii care au intrat în adânc după cei doi. Loredana a fost scoasă la mal astăzi, fără suflare. Trupul lui Dănuţ este căutat în continuare.

Locul în care s-au înecat tinerii este foarte periculos. Săptămână trecută, tot în această zonă, un bărbat de 57 de ani a murit înecat în timp ce traversa Siretul să ajungă în satul vecin, după ţigări.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Tragedie la scăldat! Doi tineri din Bacău s-au înecat în Siret, ţinându-se de mână