Antena Meniu Search
x

S-au reluat cautarile omului de afaceri din Arad, Abel, disparut de o luna

Nicio veste despre omul de afaceri din Arad, disparut in urma cu o luna. Judecatorii au decis sa-i prelungeasca mandatul de arestare pentru principalul suspect din dosar. Cautarile au fost reluate astazi, dar fara succes

Vezi și

Pe apa si pe uscat. Salvatorii au adus inclusiv doi caini specializati in cautarea cadavrelor, de la scoala de dresaj din Sibiu. E ultima lor speranta ca vor gasi ceva, un indiciu care sa-i ajute la rezolvarea anchetei. Baza sportiva a lui Abel Apostol a fost periata de la un capat la altul. “Noi ne gandim ca ar fi fost premeditat, ca daca era in apa, era scos deja”, a declarat Albert Apostol, fiul omului de afaceri.

Sunt framantarile unui fiu care de patru saptamani nu mai stie nimic de tatal sau. Nu e zi in care sa nu se uite la fotografiile acestuia. Ultima, a fost facuta in America, cu doua luni inainte sa dispara.

Cautarile lui Abel Apostol nu au dat rezultat. La pranz, principalul suspect era dus in fata oamenilor legii. "Am decis sa prelungesc masura arestarii dumneavoastra preventive pe o perioada de 30 de zile", a spus judecatorul care se ocupa de caz.

Abel Apostol, in varsta de 55 de ani, a fost vazut ultima oara pe 1 mai, seara, chiar in incinta bazei sale sportive.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » S-au reluat cautarile omului de afaceri din Arad, Abel, disparut de o luna