Antena Meniu Search
x

SCANDAL IMENS în cazul tinerei împuşcate în cap, la Oradea. Un anchetator e cercetat, după ce fotografii ÎNGROZITOARE cu cadavrul Daliei au apărut pe internet

E scandal la Oradea, după asasinatul Daliei Duca. Poze cu tânăra de 24 de ani împuşcată în cap, la locul unde a fost găsită, au apărut pe internet şi un criminalist care se ocupă de anchetă e cercetat disciplinar. 

E scandal la Oradea, după asasinatul Daliei Duca. Poze cu tânăra de 24 de ani împuşcată în cap, la locul unde a fost găsită, au apărut pe internet şi un criminalist care se ocupă de anchetă e cercetat disciplinar. 

Dalia Duca a fost găsită miercurea trecută cu două plăgi împuşcate în cap, într-o maşină, pe malul râului Crişul Repede. Încă din seara crimei au început să circule în mediul online două fotografii cu Dalia Duca întinsă pe jos, cu chipul schimonosit şi plină de sânge, fotografii realizate la locul unde a fost găsită.

Surprinzător, chiar dacă aceste fotografii sunt dovezi, Poliţia nu a avut o poziţie oficială, dar presa locală scrie că a identificat sursa scurgerii de informaţii. Este vorba despre un criminalist care se ocupă de achetă şi care ar fi trimis fotografiile unor prieteni. Aceştia au început ulterior să le distribuie pe net. Procurorii îl cercetează disciplinar pe criminalist, dar în acest moment poliţiştilor le e aproape imposibil să oprească distribuirea pe net, mai ales pe reţelele de socializare, a celor două fotografii.

CITEŞTE ŞI: Cine e bărbatul împuşcat de Adrian Hladii

Pe acelaşi subiect

Dalia Duca a fost asasinată de fostul iubit, Adrian Hladii, miercuri, după ce acesta a răpit-o cu maşina din faţa casei sale. A împuşcat-o la scurt timp după aceea, apoi a dus-o pe câmp, pe malul râului, a mutat-o pe bancheta din spate şi a abandonat maşina. Apoi a dispărut.

Poliţiştii l-au reperat sâmbătă seara într-un apartament din Oradea, la câteva ore după ce tânăra în vârstă de 24 de ani fusese înmormântată. Încolţit de mascaţi, Adrian Hladii s-a aruncat pe fereastră, de la etajul 4, şi a murit la scurt timp după impactul cu solul.

CITEŞTE ŞI: Dalia a fost împuşcată în faţa propriei case

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » SCANDAL IMENS în cazul tinerei împuşcate în cap, la Oradea. Un anchetator e cercetat, după ce fotografii ÎNGROZITOARE cu cadavrul Daliei au apărut pe internet