Antena Meniu Search
x

Scandal monstru, după ce mai mulți membri ai unui clan de interlopi au apărut pe Facebook îmbrăcați în uniformă de Poliție

O elevă de la Şcoala de Poliţie din Câmpina riscă să fie anchetată penal, după ce a împrumutat jacheta şi şapca cu însemnele oficiale unor bărbaţi.

O elevă de la Şcoala de Poliţie din Câmpina riscă să fie anchetată penal, după ce a împrumutat jacheta şi şapca cu însemnele oficiale unor bărbaţi. Aceştia s-au fotografiat în uniforma de poliție, apoi imaginile au fost publicate pe Facebook, scrie presa locală.

Codul deontologic al unităţii de învăţământ interzice elevilor să poarte uniforma în afara orelor de program şi să aibă o atitudine defăimătoare la adresa însemnelor MAI, motiv pentru care la nivelul Şcolii de Poliţie "Vasile Lascăr" de la Câmpina a fost declanşată o anchetă internă.

(GALERIE FOTO) Scandal monstru, după ce mai mulţi interlopi din Dolj au apărut pe Facebook îmbrăcaţi în uniformă de Poliţie!

Unii dintre bărbaţii cu care s-a fotografiat eleva sunt cunoscuţi oamenilor legii ca fiind membri ai unui clan de interlopi. Pozele au fost făcute în luna martie, dar abia acum au fost făcute publice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Scandal monstru, după ce mai mulți membri ai unui clan de interlopi au apărut pe Facebook îmbrăcați în uniformă de Poliție