Antena Meniu Search
x

Buzoian cu coronavirus, scandal cu medicii din Râmnicu Sărat. A fost convins cu poliția să continue tratamentul

Un tânăr infectat cu coronavirus a făcut făcut scandal, miercuri, la Spitalul din Râmnicu Sărat, unde a fost internat, devenind violent și refuzând să mai ia tratamentul, la fața locului fiind nevoie de intervenția echipajelor de poliţişti şi jandarmi.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 21.05.2020, 09:17

Buzoian infectat cu coronavirus, scandal cu medicii din Râmnicu Sărat
Buzoian infectat cu coronavirus, scandal cu medicii din Râmnicu Sărat - Pixabay
  • Tânărul provine din focarul de coronavirus din cartierul buzoian Poştă.
  • Pacientul a devenit brusc violent și a început să ameninţe cadrele medicale.

Tânărul de 23 de ani, care provine din focarul de coronavirus din cartierul buzoian Poştă, a fost internat la Râmnicu Sărat, după ce a fost testat pozitiv pentru COVID-19.

Miercuri, pacientul a devenit brusc violent, a început să ameninţe cadrele medicale, provocând un scandal în spitalul în care mai sunt 67 de pacienţi cu COVID-19. Totodată, tânărul a refuzat să mai ia medicamentele, spunând că vrea să plece acasă, scrie news.ro.

Întrucât cadrele Spitalului Municipal din Râmnicu Sărat nu au reuşit să-l liniştească pe bărbat, au fost chemaţi în sprijin poliţiştii. Oamenii legii au ajuns imediat în spital, iar negociatorul care i-a însoţit a stat de vorbă cu tânărul zeci de minute pentru a încerca să-l calmeze.

"Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Râmnicu Sărat au fost sesizaţi telefonic de către reprezentantul unei unităţi medicale din Râmnicu Sărat cu privire la faptul că un bărbat de 23 de ani, din municipiul Buzău, internat în unitatea medicală după ce a fost confirmat cu coronavirus, provoacă scandal pe fondul faptului că nu doreşte să-şi ia tratamentul. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Râmnicu Sărat, împreună cu negociatori din cadrul IPJ Buzău. Aceştia au identificat persoana care avea un comportament recalcitrant, iar în urma discuţiilor purtate, au convins tânărul să se liniştească şi să rămână în unitatea medicală pentru a primi îngrijirile necesare", a precizat agentul de poliţie Cornelia Stroe, de la Biroul de Presă al IPJ Buzău.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Buzoian cu coronavirus, scandal cu medicii din Râmnicu Sărat. A fost convins cu poliția să continue tratamentul