Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Scandalurile se ţin lanţ de şeful poliţiei locale din Capitală

De două luni, Ion Ţincu e anchetat de consilierii primăriei pentru cheltuieli aberante din banii instituţiei. Martor într-un dosar de prostituţie, fostul prefect al Capitalei e suspectat că mergea cu maşina de serviciu la vânzătoarele de plăceri.

de Redactia Observator

la 25.03.2014 , 20:13

 Anchetatorii urmăreau de mai mult timp reţeaua de prostituate de lux la care ar fi apelat şi comandantul poliţiştilor locali.

Secretul şefului de la Poliţia Locală, burlac de altfel, n-ar fi ieşit probabil la iveală dacă pentru escapadele amoroase nu folosea maşina de serviciu. Anchetatorii ar fi aflat că Ion Ţincu era unul dintre clienţii fideli ai proxeneţilor care plasau prostituate în hoteluri scumpe din Capitală.

Înaltul funcţionar de la Poliţia Locală n-ar fi făcut economii. Ar fi chemat mereu câte două fete şi fiecare escapadă l-ar fi costat în jur de 4 mii de lei. Aproape salariul pe o lună, potrivit declaraţiei lui de avere.

Vezi și

Din cauza poliţiştilor deveniţi clienţi ai prostituatelor, controalele s-au înmulţit, spun angajaţii hotelurilor. Fostul prefect Ion Ţincu a avut câţiva ani o relaţie cu Doris Moldovan, vicepreşedinte PDL Bistriţa Năsăud.

Femeia a renunţat la oraşul natal pentru a fi alături de şeful Poliţiei Locale Bucureşti. Relaţia lor s-a terminat însă la sfârşitul anului trecut. Când ar fi început şi vizitele lui Ţincu la bordel.

Licenţiat în drept, Ion Ţincu a fost prefect al Municipiului Bucureşti în perioada 2008-2009. Apoi a fost numit şef al Poliţiei Locale. De numele lui Ţincu se leagă mai multe anchete. Consilierii primăriei generale l-au acuzat de mai multe ori că a aprobat achiziţii de lux nejustificate pentru Poliţia Locală.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Scandalurile se ţin lanţ de şeful poliţiei locale din Capitală