Antena Meniu Search
x

Cozi mai mici la service. Şoferii pot evalua daunele maşinii cu ajutorul unui scanner

Grindina de săptămâna trecută din Constanţa a avariat sute de maşini. Dar în loc să piardă ore la serivce pentru evaluări, şoferii pot primi un raport complet al daunelor şi un calcul al costurilor pentru reparaţie în doar câteva minute, cu ajutorul unui scanner auto.

de Redactia Observator

la 05.11.2020, 12:54

Vezi și
  • Şoferii pot primi un raport complet al daunelor şi un calcul al costurilor cu ajutorul unui scanner
  • Cele mai importante știri ale zilei, la Observator 19

Sute de maşini au fost avariate de grindină săptămâna trecută, în Constanţa. Din cauza numărului mare al dosarelor de daune, proprietarii aşteaptă de obicei cu lunile să îşi repare autoturismele şi pierd ore la evaluarea în service. Situaţia se poate îmbunătăţi cu ajutorul unui scanner care detectează rapid toate urmele lăsate de grindină pe caroserie.

''Mi se pare o chestie incredibilă. Am avut probleme, stăteam la rând mult timp'', a spus un şofer. 

Scanner-ul auto asigură economie de timp şi precizie. Se bazează pe procesare de imagine inteligentă şi învăţare automată.

George Cojocaru, manager sistem: Realizează o citire completă a tuturor loviturilor de grindină şi lovituri uşoare de parcare. Este sută la sută digitalizat.

Scanarea maşinii durează între 10 şi 15 secunde. Procesul continuă cu identificarea şi descrierea loviturilor. La final, după aproximativ două minute, sistemul oferă şi un calcul al costului reparaţiilor.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Cozi mai mici la service. Şoferii pot evalua daunele maşinii cu ajutorul unui scanner