Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Scene incredibile în Paradisul Acvatic din Brașov! O fetiță de 10 ani a rămas fără două degete după ce a sărit de la trambulină

O fetiţă de 10 ani a ajuns la spital, miercuri seară, cu două degate retezate, în urma unui accident suferit după ce a sărit de pe o trambulină, la Pa

de Redactia Observator

la 28.03.2018 , 22:23

O fetiţă de 10 ani a ajuns la spital, miercuri seară, cu două degate retezate, în urma unui accident suferit după ce a sărit de pe o trambulină, la Paradisul Acvatic din Braşov.

Potrivit primelor informaţii, fata şi-ar fi prins mâna în zona balustradei trambulinei, iar degetele i-au fost retezate.

Poliţia Judeţeană Braşov a fost informată în jurul orei 18.25 că o fată de 10 ani, aflată împreună cu familia la un centru de relaxare din municipiul Braşov, a suferit un accident în timp ce sărea de la trei metri înălţime, de pe o trambulină.

Articolul continuă după reclamă

În urma accidentului, fetiţa a fost preluată de un echipaj SMURD şi transportată la Spitalul de Pediatrie din Braşov, unde a suferit o operație de amputare.

"Poliţiştii Secţiei 2, împreună cu specialişti de la Inspectoratul Teritorial de Muncă, fac verificări în vederea stabilirii împrejurărilor producerii accidentului. În acest caz s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă", au declarat reprezentanţii Poliţiei Braşov.

Sursa. news.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Scene incredibile în Paradisul Acvatic din Brașov! O fetiță de 10 ani a rămas fără două degete după ce a sărit de la trambulină