Antena Meniu Search
x

Un medic din Pucioasa s-a năpustit asupra unui bărbat care-i cerea ajutorul pentru o rudă adusă la spital

Noi scene violente într-un spital românesc! De data aceasta, în Pucioasa, unde un medic s-a năpustit asupra unui bărbat care îi cerea ajutorul pentru o rudă.

Vezi și

Noi scene violente într-un spital românesc! De data aceasta, în Pucioasa, unde un medic s-a năpustit asupra unui bărbat care îi cerea ajutorul pentru o rudă. Tânărul povesteşte că doctorul chiar l-ar fi lovit cu pumnul şi i-ar fi jignit soţia însărcinată. Atacul a fost filmat, iar imaginile au ajuns la managerul spitalului, care îi găseşte totuşi scuze medicului agresiv. 

Este reacţia scandaloasă a unui medic în faţa unei familii care îi cerea ajutorul. Pe holul spitalului, o bunică aşteaptă să fie consultată. Nepoata şi soţul ei povestesc că au adus-o de urgenţă la spitalul din Pucioasa. Acolo, medicul ar fi jignit-o pe tânăra însărcinată. 

Directorul spitalului încearcă să-i găsească o scuză medicului cunocut în oraş pentru ieşirile nervoase. 

Este al doilea episod violent surprins într-un spital românesc în mai puţin de două săptămâni. La începutul lunii, o doctoriţă de la Spitalul Orăşenesc Băicoi a fost filmată în timp ce rupea nervoasă fișa unui pacient. 

Pe numele medicului din Pucioasa s-a deschis un dosar penal pentru comportament abuziv. Şi tânărul care l-a filmat va fi cercetat pentru ameninţare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Un medic din Pucioasa s-a năpustit asupra unui bărbat care-i cerea ajutorul pentru o rudă adusă la spital