Antena Meniu Search
x

Scene teribile au fost surprinse în Bucureşti. Trei oameni au ajuns la spital după ce un şofer i-a lovit în plin, în staţia de autobuz

Deşi spune că nu avea viteză mare, victimele au suferit răni severe, iar maşina are avarii însemnate. Un martor a filmat imediat după impact.

Vezi și

Deşi spune că nu avea viteză mare, victimele au suferit răni severe, iar maşina are avarii însemnate. Un martor a filmat imediat după impact.

A fost nevoie de două ambulanţe ca victimele să poate primi îngrijirile medicale de care au avut urgentă nevoie. 

Direct pe caldarâm, cei trei răniţi au fost asistaţi de doctori. 

Impactul s-a produs în zona de sud a Capitalei, pe bulevardul Metalurgiei. Două maşini care au plecat de la semafor s-au lovit, iar una dintre ele a ricoşat spre staţia de autobuz. Cei trei oameni au fost izbiţi în plin.

Pe acelaşi subiect

-Un tip a venit din partea aia şi s-a urcat pe trotuar şi a intrat în oameni. 

-A intrat în mulţime?

-Da, da! Extraordinar! Şi a rănit două persoane.Două persoane rănite.

Şoferul care era la volan nu înţelege ce s-a întâmplat.

-L-am lovit pe el şi m-a aruncat şi faptul că l-am atins pe el. Nu-mi explic cum nu am mai reuşit să controlez volanul. Uite, m-am urcat pe bordură. Abia plecasem de la semafor. Ce viteză să am? 30 la oră.

Spusele lui sunt contrazise însă chiar de probele găsite la faţa locului

-Credeţi că avea 30 la oră? Uitaţi cum s-a făcut maşina! Uitaţi-vă în ce hal! Oameni luaţi, loviţi la cap, parbrizul făcut varză, ţăndări.  

Anchetatorii vor stabili exact şi viteza şi cauzele care au dus la pierderea controlului. Cei trei răniţi au fost transportate la spital pentru investigaţii suplimentare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Scene teribile au fost surprinse în Bucureşti. Trei oameni au ajuns la spital după ce un şofer i-a lovit în plin, în staţia de autobuz