Antena Meniu Search
x

Sfârșitul de săptămână vine cu o schimbare dramatică a vremii în România

Iarna revine cu ultimele puteri, vremea se schimbă dramatic în acest sfârșit de săptămână și scad temperaturile chiar și cu 20 de grade.

De Alexandra Marin la 20.03.2020, 23:14
Vezi și
  • Sfârșitul de săptămână vine cu o schimbare dramatică a vremii în România
  • Luni sunt așteptate ninsori inclusiv în București

Iarna revine cu ultimele puteri, vremea se schimbă dramatic în acest sfârșit de săptămână și scad temperaturile chiar și cu 20 de grade.

Alexandra Marin, reporter Observator: Dacă vorbim strict despre temperaturi, Muntenia și Oltenia sunt regiunile care vor resimți cel mai drastic aceste scăderi de valori termice și spun asta pentru că, dacă pe parcursul zilei de vineri, aici am înregistrat temperaturi în jurul valorii de 23 și chiar și 24 de grade Celsius, ei bine peste două zile lucrurile se vor schimba radical și spun asta pentru că, în aceleași regiuni, temperaturile maxime nu vor depăși două grade Celsius. Această scădere a temperaturilor se va resimți în întreaga țară, iar pe parcursul zilei de duminică vor începe să apară inclusiv precipitațiile, dar și intensificările de vânt. Precipitații care, în nordul, în nord-vestul, dar și în sudul țării, se vor transforma în lapoviță și ninsoare. În București, spre exemplu, luni seară se așteaptă să avem chiar și un strat de 5-10 centimetri de zăpadă și maxim două grade Celsius în termometre.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Sfârșitul de săptămână vine cu o schimbare dramatică a vremii în România