Antena Meniu Search
x

Se închid școlile în Timiș. Toate cursurile vor suspendate cel puțin 2 zile, din cauza ninsorilor

Toate școlile din Timiș vor fi închise cel puțin 2 zile, (luni și marți), ca urmare a efectelor ninsorilor abundente. Inspectorul școlar al județului Timiș, a anunțat că i-a solicitat prefectului suspendarea cursurilor în toate școlile din județ, solicitatea fiindu-i aprobată.

Toate școlile din Timiș vor fi închise cel puțin 2 zile, (luni și marți), ca urmare a efectelor ninsorilor abundente.

Inspectorul școlar al județului Timiș, a anunțat că i-a solicitat prefectului suspendarea cursurilor în toate școlile din județ, solicitatea fiindu-i aprobată.

Zeci de localități din județul Timiș nu sunt alimentate cu energie electrică, iar din cauza stratului gros de zăpadă, în unele zone măsurând peste 50 de centimetri, drumurile sunt aproape impracticabile sau se circulă cu dificultate.

"Am făcut propunerile de suspendare a cursurilor pentru luni și marți pentru siguranța elevilor. În Timișoara, cu precădere, încercarea părinților de a-i deplasa pe copii la școală cu mașinile va bloca și mai rău circulația”, a afirmat inspectorul.

Peste 40.000 de oameni nu au curent electric, în mai multe localități din județul Timiș, din cauza efectelor viscolului și a ninsorii. Județul Timiș este sub atenționare cod portocaliu de vreme rea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Se închid școlile în Timiș. Toate cursurile vor suspendate cel puțin 2 zile, din cauza ninsorilor