Antena Meniu Search
x

Val de scumpiri de la 1 iulie

De mâine, salariul minim brut va creşte de la 850 de lei, la 900 de lei. Preţul gazelor pentru populaţie va creşte cu 2,5% şi amenzile de circulaţia vor fi mai mari.

Vezi și

 De mâine, salariul minim brut va creşte de la 850 de lei, la 900 de lei. De asemenea, pentru cei care călătoresc în străinătate, tarifele de roaming în Uniunea Europeană vor scădea cu 20, până la 55%. Preţul gazelor pentru populaţie va creşte cu 2,5% şi amenzile de circulaţia vor fi mai mari.

De asemenea, şi cei care vor să devină şoferi vor fi nevoiţi să scoată mai mulţi bani din buzunar. Aceştia vor plăti cu 30 la sută mai mult. Când vorbim de gazele naturale, vorbim de ce-a de-a treia scumpire din acest an pe care o vor suporta buzunarele românilor. Aceştia vor plăti pentru gaze cu 8 procente mai mult. Vorbim de 25 de lei în plus pentru o factură şi un consum mediu de gaze naturale.

Şi companiile vor scoate mai mulţi bani din buzunar pentru facture la gaze. Vorbim de o creştere a tarifelor cu 1,5%. Producătorii susţin că toate aceste scumpiri se vor reflecta în preţurile finale la produsele de bază. Mai exact, 2 procente pentru pâine şi lapte şi aproximativ 3 procente pentru zahăr şi ulei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Val de scumpiri de la 1 iulie