Antena Meniu Search
x

Un anunţ-capcană atrage sute de adolescente în mâinile traficanţilor de carne vie

Două minute. Atât i-a luat unui bărbat din Giurgiu să negocieze vânzarea a trei femei pentru exploatare sexuală, în mijlocul străzii. Anual, sute de tinere ajung marfă pentru proxeneţi din străinătate, păcălite cu oferte de muncă tentante.

Vezi și

Două minute. Atât i-a luat unui bărbat din Giurgiu să negocieze vânzarea a trei femei pentru exploatare sexuală, în mijlocul străzii. Anual, sute de tinere ajung marfă pentru proxeneţi din străinătate, păcălite cu oferte de muncă tentante. Într-un experiment inedit, reporterii Observator au vrut să vadă cât de uşor are loc traficarea unei fiinţe vii în România. Rezultatul este de necrezut. 

În prima jumătate a anului 2018, în România au fost identificate 260 de victime ale traficului de persoane. Cele mai multe, fete cu vârste între 14 şi 24 de ani. Au fost recrutate în mod direct, apoi exploatate sexual la ele în ţară ori în Anglia, Germania, Spania sau Italia. 

De cele mai multe ori, membrii reţelelor adoptă metoda loverboy. Le oferă fetelor afecţiunea de care nu au avut parte şi le fac să viseze la o viaţă mai bună. Apoi recurg la şantaj şi constrângeri fizice şi le iau banii. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Recent, o tânără româncă a sunat la agenţia împotriva traficului de persoane când şi-a dat seama, abia în autocarul ce mergea spre Marea Britanie, că urmează să fie traficată. Din fericire, a fost salvată la timp.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Un anunţ-capcană atrage sute de adolescente în mâinile traficanţilor de carne vie