Antena Meniu Search
x

Se caută vinovaţii pentru moartea Carolinei, după ce medicii au crezut că e însărcinată şi au tratat-o cu perfuzii

Profesorii au trimis-o cu un taxi spre o moarte sigură, iar medicii au crezut că e gravidă şi i-au pus perfuzii. Mama Carolinei, eleva din Curtea de Argeş moartă după ce i s-a făcut rău la şcoală, îi acuză de ucidere din culpă atât pe doctori cât şi pe diriginta fetei.

Vezi și

Acum, trupul tinerei a fost exhumat pentru autopsia care trebuia făcută în urmă cu patru luni. Iar dosarul penal a ajuns pe masa procurorilor.

Au sperat că-şi va reveni. Nu s-a întâmplat. Aşa că au salvat alte vieţi cu organe din trupul copilei lor de doar 18 ani. I-au donat rinichii şi ficatul. Apoi au înmormântat-o. Şi de atunci, de patru luni de zile, o plâng fără încetare. Pentru moartea Carolinei, adolescenta care s-a dus, spun medicii, din cauza unui anevrism nu s-a găsit niciun vinovat.

Adolescenta a ajuns la spitalul de urgenţă din Piteşti iar de acolo a fost trimisă la Bucureşti. Timp de patru zile doar aparatele au mai ţinut-o în viaţă. Când Carolina a fost deconectată părinţii au refuzat autopsia. Acum câteva săptămâni, însă, raportul inspectoratului şcolar i-a făcut să se răzgândească.

Autopsia a stabilit că nu a fost vorba de o moarte violentă. Părinţii Carolinei au făcut însă plângere împotriva dirigintei şi medicilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Se caută vinovaţii pentru moartea Carolinei, după ce medicii au crezut că e însărcinată şi au tratat-o cu perfuzii