Antena Meniu Search
x

Se inmultesc decapotabilele in Romania!

Romanilor le place luxul. Prin urmare, masinile care le ofera un statut. Ce-i poate reprezenta, asadar, cel mai bine in acest sezon decat o decapotabila de cateva zeci de mii de euro

Vezi și

Si si-a indeplinit visul. In 2007, Cristian Furdi a platit aproape 35.000 de euro pentru o masina cabrio. Nu regreta investitia. A avut grija de ea ca de propriul copil: dovada ca dupa sase ani autoturismul arata ca nou. “La temperaturi de peste 14 grade, se poate decapota, iarna la temperaturi de -5 grade, chiar daca se activeaza butonul de scoatere a capotei nu functioneaza, ca si protectie”, a spus acesta.

O foloseste in toate anotimpurile. A ales o decapotabila care sa fie la fel de utila si pe timp de iarna. Asa ca nu ravneste la vreun SUV spatios sau la vreo limuzina de lux. “Este ceva diferit. Una este sa ai geamul deschis si sa stai cu mana pe portiera si alta este sa ai cerul deasupra. Este o senzatie unica”, a mai afirmat barbatul.

Iar de aceasta senzatie vor sa se bucure si alti romani. Numarul masinilor cabrio vandute creste de la un an la altul. Daca in primele luni ale anului 2012, s-au cumparat doar 15 decapotabile, in acest an, numarul lor s-a triplat. Crestere a fost si fata de 2011, cand intr-un an s-au vandut doar 85 de masini.

Pana la finalul anului, dealerii de masini spera sa vanda peste 200 de masini. Sunt optimisti, daca ne gandim ca pretul unor astfel de masini variaza intre 15.000 si 100.000 de euro De exemplu, un Fiat Cabrio costa in jur de 17.000 de euro, in timp ce pentru o Mazda cu toate dotarile trebuie achitata suma de 30.000 de euro. Pretul se dubleaza cand vine vorba de Lexus, Porsche si BMW. Sunt insa si masini care costa peste 100.000 de euro, marca Aston Martin, Ferrari sau Lamborghini.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Se inmultesc decapotabilele in Romania!