Antena Meniu Search
x

Se întâmplă în România: O POLIȚISTĂ s-a îmbogățit din banii primiți din AMENZI. Tu ai întâlnit-o în trafic?

O polițistă din Sibiu a făcut avere după ce a furat timp de mai mulți ani banii plătiți de șoferi pentru amenzi

O polițistă din Sibiu a făcut avere după ce a furat timp de mai mulți ani banii plătiți de șoferi pentru amenzi. Șefii au dat-o pe mână procurorilor, însă polițistă s-a trasferat la scurt timp la Inspectoratul pentru Situații de Urgență.

 

 Tânără lucra în poliție din 2007, atunci când a fost încadrată la serviciul Rutier. Această primea de la colegii ei toate procesele verbale și amenzile strânse peste zi pentru a depune banii în trezorerie. șefii polițistei și-au dat seamă că ceva nu este în regulă abia în luna august, atunci când au început un control financiar, scrie turnulsfatului.ro. "A fost numită o comisie de inventariere a chitanțelor amenzilor aplicate de către polițiștii Serviciului Rutier în perioadă 2010-2015, și s-a constatat că există suspiciunea rezonabilă de săvârșire a infracțiunilor de fals și uz de fals", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

 Polițistă modifică de mână toate sumele obținute din amenzi și raportă cu totul altceva, iar la Trezorerie depunea întotdeauna mai puțini bani. în timp ce dosarul tinerei a fost trimis la Parchetul de pe lângă tribunalul Sibiu, această s-a transferat la ISU. Fostă polițistă este acum cercetată pentru fals, uz de fals și abuz în serviciu. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Se întâmplă în România: O POLIȚISTĂ s-a îmbogățit din banii primiți din AMENZI. Tu ai întâlnit-o în trafic?