Antena Meniu Search
x

Vremea se răceşte, după zile de foc! Vestul ţării va fi lovit de vijelii puternice (VIDEO)

Vijeliile care au lovit Austria ajung în această noapte şi în România. Vorbim despre furtuni puternice care vor mătura vestul ţării. Dar şi despre un val de frig neaşteptat pentru luna august.

Vezi și

Vijeliile care au lovit Austria au ajuns azi-noapte şi în România. Vorbim despre furtuni puternice care vor mătura vestul ţării, dar şi despre un val de frig neaşteptat pentru luna august.

După o perioadă cu temperaturi ridicate, vine o alta cu furtuni. În ultima vreme acestea au ajuns să fie extrem de violente. Austria este cel mai recent exemplu de acest gen, unde două persoane au murit - printre care şi tânăra româncă de 19 ani, şi alte 140 de persoane au fost rănite.

Acum furtuna, care aduce după ea şi o scădere bruscă a temperaturilor, este peste Ungaria şi din această noapte începe să se simtă şi în ţara noastră. De altfel meteorologii au emis un cod galben pentru tot centrul şi nordul ţării.

Ploile şi vântul vor duce şi la o scădere drastică a temperaturilor. Senzaţia va fi de toamnă. Luni nu vor mai trece de 30 de grade, marţi abia vor ajunge la 20 de grade, în cel mai bun caz 23. De miercuri se va încălzi din nou treptat peste tot.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Vremea se răceşte, după zile de foc! Vestul ţării va fi lovit de vijelii puternice (VIDEO)