Antena Meniu Search
x

S-a deschis oficial sezonul de schi pe Valea Prahovei, dar pârtiile sunt practicabile doar datorită tunurilor de zăpadă

Şi ce dacă avem temperaturi de primăvară, de astăzi, sezonul pentru schi e oficial deschis!

Vezi și

Şi ce dacă avem temperaturi de primăvară, de astăzi, sezonul pentru schi e oficial deschis! Chiar dacă nu a nins în ultimele zile, omătul măsoară 25 de centimetri în Predeal şi se schiază în toate staţiunile de la munte. Administratorii pârtiilor mizează pe zăpada artificială. Şi promit condiţii excelente pentru sporturile de iarnă în următoarele zile. 

Astăzi s-a deschis, oficial, sezonul de ski şi la Predeal. Iar pârtia s-au umplut încă de dimineaţă. Cu profesionişti şi nu numai. Startul l-au dat militarii de la vânătorii de munte. Au simulat un accident cu patru victime, iar intervenţia le-a ieşit ca la carte. 

Din fericire, astăzi nimeni nu a avut nevoie de intervenţia salvatorilor pe pârtie. Doar de ceva curaj. Iar alţii de puţină îndrumare. Pe toate pârtiile. 

Sub privirile emoţionate ale părinţilor sau bunicilor, chiar şi cei mai mici au încercat schiurile. Iar cei care s-au săturat de schiuri, ori nici nu vor să încerce, pot să rămână la baza pârtiei. Au ce face. 

Cel puţin până pe 3 ianuarie, schiurile vor aluneca doar pe zăpadă artificială. Meteorologii anunţă posibile ninsori abia la sfârşitul primei săptămâni din noul an. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » S-a deschis oficial sezonul de schi pe Valea Prahovei, dar pârtiile sunt practicabile doar datorită tunurilor de zăpadă