Antena Meniu Search
x

Se vinde lenjeria lui Moș Crăciun

Moş Crăciun vine cu lenjerie intimă anul acesta. Roşie. Asta speră comercianţii din Capitală care şi-au scos desuurile pe tarabe şi le vând drept ornamente şi cadouri specifice Sărbătorilor de Iarnă

Vezi și

Moş Crăciun vine cu lenjerie intimă anul acesta. Roşie. Asta speră comercianţii din Capitală care şi-au scos desuurile pe tarabe şi le vând drept ornamente şi cadouri specifice Sărbătorilor de Iarnă. 

Sărbătorilor de Iarnă. Pentru că asta scrie pe autorizaţia de funcţionare. Autorităţile au trecut la verificări. O urare care se potriveşte de minune cu marfa de pe tarabă. Lenjeria roşie stă grămadă pe măsuţele improvizate ale comercianţilor din centrul Capitalei.

Şi foarte ieftini. O afacere care seamănă mai curând a cadou de Crăciun, decât a comerţ. Cel puţin asta susţin negustorii.

Sub pretextul unor cadouri de sărbători, pe tarabele comercianţilor apare orice marfă. De la lenjerie intimă, până la căciuli şi mănuşi, de la şosete până la ceasuri, inele şi elastice de păr.

Explicaţia nu a ţinut şi pentru autorităţi. Poliţiştii locali ai sectorului 4 i-au sancţionat pe comercianţii din centrul Bucureştiului cu amenzi de 67.500 lei într-o singură zi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Se vinde lenjeria lui Moș Crăciun