Antena Meniu Search
x

Seara de vis la Folk You!

Seara de vis la malul marii, pentru vamaioti. Prima din Festivalul Folk You! Florian Pittiş 2013. Intinsi peste tot sub cerul instelat, pe nisip, aproape 15 mii de oameni s-au strans sa-i asculte pe Gheorghe Zamfir, Cristi Minculescu si Vasile Seicaru

Vezi și

Discoteca e prea mica. Dar si plaja a fost, parca, neincapatoare. In fata lui Adi Despot, solistul de la Vita de Vie, peste 15 mii de vamaioti s-au dezlantuit. Fanii Festivalului Folk You! Florian Pittis, traiesc, zilele acestea, inca un vis. Cu idolii lor, live, de-o parte, si marea calda, de cealalta. Un vis frumos, de vara. Unul nebunesc si. cu mult cantec.

Maestrul Gheorghe Zamfir si-a ridicat si el fanii in picioare. Char si pe cei mai lenesi dintre ei, care, dupa o noapte agitata, se odihneau pe nisipul cald. Ada Milea si Vasile Seicaru, nelipsiti de la Festival, au animat la fel de tare multimea de spectatori.

“Noi cantam aproape pe nisip. Cam asta este spiritul Vama Veche, noi asa ne-am gandit: Vama Veche, in care sa se cante cu chitara rece, cu chitara si cu voce”, a spus Vasile Seicaru.

Cu vocea lui, a bucurat publicul si Cristi Minculescu. "E minunat, ce sa va zic. Florian Pittis de acolo de unde e”, a adaugat artistul

Pe scena Festivalului vor urca astazi, printre altii, trupa Zdob si Zdup si maestrul Grigore Lese. Festivalul se incheie duminica.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » Seara de vis la Folk You!