Antena Meniu Search
x

Sechestru pe casa lui interlopul timisorean Trifu Novacovici, cunoscut drept “Diamant”

Ghinionul l-a lovit pe “Diamant”, unul dintre cei mai bogati romi din Timisoara. Procurorii DIICOT si politistii de la Crima Organizata au pus sechestru pe apartamentul sau dintr-o vila din centrul orasului. Trifu Novacovici, cunoscut drept “Diamant” este cercetat intr-un amplu dosar de trafic de persoane, in care este acuzat ca exploata romani in Germania.

Vezi și

Mascatii au intrat fara probleme in apartamentul pe care Trifu Novacovici, zis Diamnat, il are in centrul Timisoarei. N-au gasit insa mare lucru in apartament.

Diamant sta de ani de zile mai mult in Germania. Acolo unde ar fi obligat mai multi romani sa insele pentru el. Cel putin 20 de plangeri au ajuns la politia din Timis. Acum, individul este cercetat penal pentru trafic de persoane.

Barbatul ducea romani in Germania, pe care mai apoi ii forta sa faca ilegalitati la o firma de intermedieri auto pe care o detine.

Procurorii DIICOT spun ca oamenii erau trimisi sa imparta flyere prin care se aratau interesati de cumpararea de autoturisme. Cand erau sunati de cei dornici sa isi vanda masinile, mergeau la ei si le cereau autoturismele de proba. Aveau grija sa produca o defectiune masinii. La intoarcere, ii reprosau proprietarului ca a vrut sa ii insele oferindu-le o masina defecta. Apoi, treceau la amenintari. Astfel, ajungeau sa ii determine pe proprietari sa le vanda masinile si la jumatate de pret.

In dosarul de trafic de persoane, deschis de procurorii timisoreni, alaturi de Trifu Novacovici sunt cercetate alte trei persoane. Cu totii, in lipsa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Sechestru pe casa lui interlopul timisorean Trifu Novacovici, cunoscut drept “Diamant”