Antena Meniu Search
x

Secretele lui Nelu Ploieşteanu

Nelu Ploieşteanu şi-a spus povestea vieţii prin muzică. Însă versurile cântecelor sale n-au dezvăluit niciodată totul. A trăit mai mult pe scenă. A iubit Şi a greşit. A căzut pradă tentaţiilor, ispitelor. Nu regretă însă nimic.

Vezi și

De multe ori, poveştile strânse de-a lungul anilor, pe scenă şi în spatele ei, rămân nepovestite. Dar Nelu Ploieşteanu n-a avut secrete faţă de noi. Şi-a deschis cartea vieţii. Şi sufletul.

Din copil sărac şi flămând a ajuns să umple săli de spectacole. Celebritatea n-a venit fără tentaţii. De toate felurile.

Nu regretă însă nimic. Îşi aminteşte cu plăcere despre cântările cu Gheorghe Dinică, petrecerile cu Ştefan Iordache, momentele când a împărţit scena cu Romica Puceanu.

Care e însă momentul de care îşi aminteşte cu cea mai mare plăcere? Cel în care şi-a dat seama cât de mult îl iubesc oamenii. Cuprins de nostalgie, ne mai împărtăşeşte un secret. O singură temere a avut în viaţă. Şi-l bântuie şi astăzi. Teama de eşec.

Modest, şarmant, sincer. Aşa e Nelu Ploieşteanu, omul. De-o viaţă. Şi aşa va rămâne. Cât despre Nelu Ploieşteanu artistul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Secretele lui Nelu Ploieşteanu