Antena Meniu Search
x

Șef de ocol silvic din Mureș, găsit spânzurat în pădure

Un bărbat din Mureş a fost găsit spânzurat în pădure, după ce familia i-a anunţat dispariţia la 112. Bărbatul plecase cu masina în pădure cu o seară înainte dar nu s-a mai întors. Era şeful unui district silvic unde, recent, comisii de control au găsit prejudicii importante.

de Redactia Observator

la 11.09.2020, 12:27

Vezi și
  • Ocolul silvic la care lucra bărbatul era controlat de Ministerul Mediului
  • Prejudiciul s-ar fi ridicat la un milion de lei

Bărbatul lucra la ocolul silvic ca şef de district. Corpul de Control al ministrului Mediului şi Pădurilor în Mureş efectua controale la respectivul ocol silvic încă din luna august.

CĂLIN PUCHIANU, director Direcţia Silvică Mureş: Evident că în momentul în care orice instituţie este controlată o perioadă aşa de lungă şi de un număr aşa de mare de oameni, bineînţeles că există o presiune asupra tuturor. Fiecare face faţă mai bine sau mai puţin bine presiunii.

Corpul de control a găsit prejudicii în valoare de peste un milion de lei. Din această sumă, prejudicii de peste 700.000 de lei au fost găsite în districtul de care răspundea bărbatul. Totuşi, directorul Direcţiei Silvice Mureş spune că şeful de district nu era în pericol în urma controlului.

ILIE COVRIG, director Direcţia Silvică Mureş TITRAJ: Practic, acolo era firma de exploatare responsabilă şi, în celălalt parchet, pădurarul.

Bărbatul a plecat seara în pădure cu maşina personală şi nu s-a mai întors. Familia a anunţat poliţia abia a doua zi. Bărbatul a fost găsit fără viaţă, pe raza districtului de care era responsabil. Trupul său a fost predat medicilor legişti, iar poliţia efectuează acum cercetări într-un dosar de ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Șef de ocol silvic din Mureș, găsit spânzurat în pădure