Antena Meniu Search
x

Sefii de la FRF se gandesc sa-i lase fara diurna pe tricolori, daca isi mai fac de cap inainte de meciuri

Umiliti pe teren, fotbalistii romani si-au revenit in cluburi! In Olanda, au sarbatorit infrangerea cu mult alcool. Nota de plata vine insa abia acum, in Romania. Pentru ca s-au facut de rusine, sefii federatiei se gandesc sa-i lase fara diurna.

Vezi și

Torje, Tamas si Chipciu sunt cei care nu l-au ascultat pe Piturca. Doi dintre "petrecareti" au ceva "antrenament". Ultima isprava a lui Tamas a avut loc acum doi ani, inaintea unui amical cu San Marino. A baut inaintea meciului si antrenorul l-a scos din lot. Iar Torje a facut senzatie pe internet cand a cantat maneaua Steaua si le-a umplut paharele tovarasilor.

Trebuia sa aiba grija de ei, ca de asta sunt platiti. Sa aiba grija de ei!”, spune Dumitru Dragomir.

In schimb, Adrian Mutu ales o cina cu sotia, Consuelo. “Ce au facut baietii habar n-am pentru ca eu am plecat dupa meci. Dar, pana la urma, in timpul liber cred ca fiecare poate sa faca ce vrea”, a spus acesta.

Un stelist, Alex Chipciu, i-a luat locul lui Mutu. S-a adaptat la viata de noapte de la lot, desi abia a imbracat de cateva ori tricoul echipei nationale.

Nominalizat de unele voci drept inlocuitorul lui Piturca pe banca nationalei, Reghecampf nu vrea sa comenteze incidentul. Le da insa o idee celor din comitetul executiv al federatiei.  Mai exact, orice jucator al nationalei care incalca regulamentul sa ramana fara banii de diurna. De regula, fiecare fotbalist care vine la lot are 300 de euro bani de buzunar pentru o zi la nationala.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Sefii de la FRF se gandesc sa-i lase fara diurna pe tricolori, daca isi mai fac de cap inainte de meciuri