Antena Meniu Search
x

Seminţele de cannabis, suveniruri online

Cannabisul se vinde la liber, pe Internet! Sub umbrela protectoare a legii, seminţele pot fi vândute şi cumpărate fără probleme. Teoretic, vânzătorul trebuie să-i ceară dovada cumpărătorului că le va cultiva în scopuri medicinale.

Vezi și

 Practic, pe nimeni nu interesează ce se întâmplă cu marfa. Reporterii Observator au filmat o astfel de negociere cu o cameră ascunsă. Seminţele de cannabis se vând uşor oricui. E clar din spusele comerciantului.

Nu sunt ilegale, acum! Devin însă, după ce sunt plantate. Ilegale şi periculoase. Confirmă un fost consumator. Iar de la consum, la dependenţă, mai e doar un pas.

Cultivarea seminţelor nu este interzisă dacă se face în scop medical. Realitatea însă de cele mai multe ori este alta. Nu puţine au fost cazurile în care poliţia a găsit culturi de cannabis pe suprafeţe mari de teren din provincie.

Oricine are acces un computer, poate avea acces şi la seminţele de cannabis. La o simplă căutare pe internet, găsim zeci de oferte. Cei mai mulţi furnizori, desigur, nu cer o astfel de autorizaţie. Se mulţumesc doar să ofere indicaţiile necesare cultivatorului.

Din cei 600 de dependenţi de droguri aflaţi în evidenţele Agenţiei Naţionale Antidrog, cel puţin 100 sunt consumatori de cannabis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Seminţele de cannabis, suveniruri online