Antena Meniu Search
x

Serhio Morate, cel mai căutat criminal din Spania, a fost extrădat

Sergio Morate, cel mai căutat criminal din Spania, prins în Lugoj, a fost extrădat.A fost preluat de autorităţile spaniole de pe aeroportul din Timişoara, şi după un control amănunţit şi multe fotografii, a fost urcat într-un avion militar şi dus în Spania

Vezi și

Sergio Morate, cel mai căutat criminal din Spania, prins în Lugoj, a fost extrădat.A fost preluat de autorităţile spaniole de pe aeroportul din Timişoara, şi după un control amănunţit şi multe fotografii, a fost urcat într-un avion militar şi dus în Spania. 

Doi mascaţi îl ţin strâns pe Sergio. Un altul îi face loc prin mulţimea de jurnalişti. Mulţi dintre ei sunt spanioli. Îi pun întrebări, dar bărbatul acuzat că a asasinat două femei nu le răspunde. Are capul plecat şi îşi ascunde chipul de camerele de filmat în spatele unei şepci.

Sergio Morate a fost extrădat în Spania cu un avion militar. Este acuzat că şi-a ucis iubita, Marina, în vârstă de 24 de ani, care îl părăsise recent, şi pe prietena acesteia, Laura. Crimele le-ar fi comis pe 5 august. Iar detaliile sunt cumplite. Fetele au fost bătute, strangulate, arse şi stropite cu var nestins. Au fost apoi îngropate aproape complet pe un teren viran, lângă un râu. Sergio a venit apoi în România şi s-a ascuns la un prieten din Lugoj. De acolo l-au săltat autorităţile.

Prietenul român al celui mai căutat asasin spaniol nu ştia ce atrocităţi a comis Sergio Morate. Chiar l-a invitat pe spaniol să-i boteze copilul şi când acesta, într-un moment de sinceritate, i-a spus că şi-a ucis iubita, românul a crezut că glumeşte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Serhio Morate, cel mai căutat criminal din Spania, a fost extrădat