Antena Meniu Search
x

OBSERVATOR SPECIAL: Sexul matinal, izvor de sanatate

Cine se scoala de dimineata, departe ajunge! Cel putin asa spune proverbul. Proverb care, din ce spun cercetatorii britanici, se aplica inclusiv sexului matinal

Vezi și

Oamenii de stiinta, celebri pentru studiile lor absolut inutile, sustin ca partida de amor din zori-de-zi creste fluxul sangelui, intareste sistemul imunitar si reduce semnificativ riscul atacului de cord. Unii romani, insa, nu sunt de acord cu savantii din Marea Britanie.

"Serios? Nu stiu ce sa zic, dar nu sunt de acord. In mod normal sexul ar trebui sa te relaxeze si sa-l faci seara. Si ca sa te poti culca dupa, nu sa te imbraci in graba si sa pleci la serviciu", spune o fata. "Banuiesc ca e adevarat daca e facut de britanici! Sa-i credem pe cuvant. Eu zic ca da, eu am incercat si da!Am avut energie si e benefic si-i sfatuiesc pe toti sa incerce macar", povesteste un intervievat.

"Sunt persoane care se activeaza de la prima secunda la care se trezesc, dar sunt si persoane care au nevoie de un timp de latenta, si in acea perioada sunt destul de irascibili, suparati. De multe ori noi ne ingropam sub rutina zilei de zi cu zi si atunci practic uitam sa introducem intimitatea in ordinea de zi. Iar lucrurile astea se rasfrang si fizic si psihologic", spune Jeni Chiriac, psiholog. Sexul matinal are si efecte cosmetice! Mentine frumusetea pielii, care capata chiar o stralucire aparte. Domnii, insa, tind sa-l considere ca pe un fel de sport.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » OBSERVATOR SPECIAL: Sexul matinal, izvor de sanatate